Cum se efectueaza Tratamentul de Endermologie?

endermologieEndermologia este o metoda de slabire asistata, inventata in Franta, care functioneaza prin intermediul unui dispozitiv aplicat cu doua role si un vacuum reglabil. Este o tehnica nechirurgicala si nedureroasa ce se manifesta printr-un masaj profund al tesutului adipos subcutanat, prin miscarea acelor role pe pielea corpului ce necesita tratament, creand o suctiune controlata. In timpul procedurii, circulatia sanguina si limfatica creste pana la 200% iar retentia de lichide si toxine scade in mod considerabil.

Principala calitate a tratamentului de endermologie este eliminarea celulitei. In urma procedurii, insa, se constata si alte beneficii, precum:

  • Metabolismul grasimilor este imbunatatit;
  • Tesutul de conexiune este redus;
  • Se stimuleaza producerea de elastina si colagen, proteine necesare mentinerii fermitatii pielii;
  • Tegumentul este exfoliat, acesta devenind mai neted si catifelat.

Desi celulita este diminuata in mod vizibil inca de la prima sedinta, pentru a ajunge la rezultate ideale, este nevoie de efectuarea a 4-6 sedinte. Durata unei sedinte este de aproximativ 35 de minute, timp in care se practica un masaj general al corpului ce va genera o stimulare a circulatiei sanguine in intregul corp, cu eliminare de toxine si fluide. Intr-o sedinta se pune accent pe o singura zona ce necesita tratare, cum ar fi abdomenul si talia sau coapsele cu fesele si, pentru a inlocui pierderile lichidiale este recomandat sa se consume mai multa apa in ziua cu procedura.

Inainte de a se aplica tratamentul de endermologie, pacientei i se face un consult cu ajutorul aparatului BCA Body Composition Analizer, care va stabili numarul de sedinte necesare si tipul de tratament.

Astazi, puteti elimina cu adevarat celulita, datorita tratamentului de endermologie, pe care il puteti face la Institutul de Estetica Medicala Goskin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *