implant cu acid hialuronic restylane

Restylane – Implant cu Acid Hialuronic

implant cu acid hialuronic restylaneRestylane este una dintre cele mai cunoscute produse cosmetice moderne de umplere dermica. Acest produs poate fi folosit cu usurinta pentru a elimina, in mod eficient, semnele de imbatranire, pentru a mari volumul buzelor si pentru a oferi un aspect tineresc.

Restylane este un gel de umplere dermica pe baza de acid hialuronic si este excelent pentru indepartarea ridurilor si liniilor fine, oferind pielii, totodata, un aspect tanar, energic, revitalizat si moale.

Acest tip de acid hialuronic este disponibil sub forma unui gel, care se administreaza pacientilor prin injectii. Acidul hialuronic Restylane este un compus natural de zahar, care se absoarbe in mod natural de catre organism pe o perioada de mai multe luni. Injectiile cu Restylane se fac in zonele pielii unde exista semne actuale de imbatranire, iar odata ce intra in piele, solutia Restylane asigura definirea conturului facial si lucreaza pentru restabilirea volumului pielii imbatranite. Acidul hialuronic actioneaza ca un magnet pentru apa in jurul locului de injectare, permitand cantitatii dorite de volum sa fie conservata. Acest tratament de intinerire a pielii schimba dramatic aspectul fizic al clientului si ii mareste increderea in sine, acesta fiind un avantaj imens al procedurii de injectare cu acid hialuronic Restylane.

In cadrul Institutului de Estetica Medicala Goskin, procedura de implant cu acid hialuronic Restylane este efectuata de catre profesor doctor Albu Emanuel – asistent universitar, medic specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Tipuri de tratamente cu Restylane:

Marirea buzelor – volum si conturare

acid hialuronic restylane marirea buzelorBuzele pline reprezinta visul oricarei femei. Inainte, din cauza lipsei de optiuni adecvate, acest lucru era doar o dorinta pentru femei. Buzele plina adauga un plus frumusetii si personalitatii unei femei, acesta fiind principalul motiv pentru care reprezentantele sexului frumos recurg, in zilele noastre, la tratamentul de injectare cu Restylane.

Gelul Restylane se injecteaza direct in buze si nu prezinta efecte secundare periculoase, ci doar o mica umflatura sau roseata, care dureaza, in general, o scurta perioada de timp. Acest tratament de augumentare a buzelor este aprobat de FDA si este mult mai sigur si mai putin costisitor decat alte proceduri chirurgicale de marire a buzelor.

Corectare si eliminare riduri nazolabiale 

Restylane riduri nazolabialeZonele din partile laterale ale nasului si ale gurii sunt predispuse sa dezvolte linii profunde, urmate de pliuri distincte. Aceste riduri nazo labiale sunt destul de inestetice si imbatranesc aspectul general al fetei. Injectand gelul de umplere dermica Restylane in zona din jurul nasului si a gurii, medicul de la Institutul Goskin dimineaza profund si instant ridurile nazo labiale, realizand o schimbare cu adevarat uriasa si benefica pentru aspectul estetic al fetei si, cu siguranta, pentru increderea pacientului.

Restylane este o optiune non-chirurgicala grozava, care se poate folosi cu succes si in siguranta pentru eliminarea ridurilor nazo labiale. Acest tratament este sigur pentru toate tipurile de piele si lasa in urma un rezultat extrem de placut, fara efecte adverse.

Corectare si umplere riduri in jurul ochilor “laba gastii

implant acid hialuronic laba gastiiRidurile din jurul ochilor sunt foarte stresante. Colagenul si elastina din piele sunt niste proteine care permit mentinerea fermitatii si elasticitatii pielii. Incepand cu varsta de 25 de ani, insa, aceste doua proteine se produc din ce in ce mai putin iar ridurile din jurul ochilor, asa zisa “laba gastii”, incep sa-si faca aparitia si sa devina tot mai evidente odata cu trecerea timpului. Injectand acidul hialuronic Restylane, ridurile de sub ochi si “laba gastii” pot fi eliminate fara niciun risc, iar aspectul ochilor devine mai luminos si mai placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *